Valkoinen kaareva ovikatos Paris

1 390,00 1 580,00 

Valkoinen kaareva katos oven ylle isoilla S-koristeilla,.Koristeisiin voit halutessasi ripustaa lyhdyn tai amppelin.

Pitkäikäinen ja laadukas Suomessa valmistettu ovikatos suojaamaan ovea ja rappua.

Mitat: Leveys 1500 mm, syvyys 800 mm, korkeus n 330 mm

Tämä Paris -ovikatos kuten kailli ovilippamme voidaan valmistaa joko pulverimaalattuna tai siten, että pintakäsittelynä on pulverimaalin lisäksi kuumasinkitys. Ovilippa voidaan maalata melkeinpä mihin tahansa väriin. Kuvassa perusväri valkoinen. Muut perusvärit musta ja harmaa. Mustaksi maalattuna tämä Paris ovikatos  löytyy täältä MUSTA PARIS OVIKATOS.

Valmistamme kaikki ovikatokset itse Suomessa Pirkanmaalla, joten kaikki muutokset ovat myös helposti toteutettavissa.

Jos tarvitset kuljetusta ovilipalle, ota yhteyttä, etsimme sopivan tavan kuljetukselle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Valkoinen kaareva ovikatos ja ovilippa Paris 1500

Varastoimme Tampereelle 1500 leveitä ovikatoksia. Kaikki varastomallit ovat kuumasinkittyjä ja pulverimaalilla maalattuja. Varastovärit: Musta, mattamusta, valkoinen ja harmaa.

Valmistamme itse kaikki oven päälle tulevat katokset ja lipat, joten muutokset malleihin ovat myös mahdollisia.

Valkoinen ovikatos (kaareva) Paris mitat:

 • Leveys 1500 mm
 • Syvyys 800 mm
 • Kaarevan osan korkeus n. 330 mm
 • Kiinnityskohtien välinen etäisyys n. 1250 mm.

Ovilippa sopii parhaiten n. 80 cm – 110 cm oven päälle. Pienemmät ja isommat ovikatokset valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan kuhunkin kohteeseen sopivaksi. Sekä katoksen syvyys, leveys että korkeus on valittavissa.

Materiaali:

 • Runko ja kannakkeet: teräs
 • Pelti: Käytämme kaikissa katoksissa sinkittyä peltiä. Tämä koskee myös pelkällä pulverimaalilla pintakäsiteltyjä ovilippoja.

Pintakäsittely: Valkoinen kareva ovilippa voidaan pelkästään pulverimaalata, mutta korroosionkestävyyden lisäämiseksi pulverimaalin alle voidaan tehdä myös kuumasinkitys. Maalaus ja kuumasinkitys sisältävät kaikki tarvittavat käsittelyvaiheet, kuten hiekkapesun ja muut laadukkaat esikäsittelyt, jotta pinnasta tulee mahdolllisimman kestävä ja pitkäikäinen. Pintakäsittelynä on seuraavat vaihtoehdot. 

 • Pulverimaali
 • Kuumasinkki + pulverimaali

Väri: Varastoväreinä musta, mattamusta, harmaa ja valkoinen pulverimaali. Muista väreistä lisähinta 62 eur silloin kun maalattaan kerralla 1 kpl erikoisväriä. Isommista määristä kannattaa pyytää tarjous erikseen.

Kiinnitys: Katos kiiniitetään kannakkeista molemmin puolin kolmella ruuvilla.

Toimitusaika: Musta, valkoista ja harmaata katosta löytyy yleensä muutamia malleja heti varastosta. Mikäli katos valmistetaan erikseen, toimitusaika on n. 3-5 vk riippuen käytettävusrä osista ja pintakäsittelystä. Voit tiedustella kulloinkin varastossa olevia malleja ja värejä erikseen meiltä. Ota yhteyttä!

Koristeena kuvan mallissa on katoksen sivuissa isot S-koristeet. S-koristeen koukkuun voi ripustaa vaikkapa lyhdyn talvella tai kukka-amppelin kesällä. Tähän valkoiseen ovilippaan voidaan kannake valita myös muista takorautaosista. Tutustu koko takorautaiseen koristeosavalikoimaan täällä KORISTEOSAT / TAKORAUTAOSAT  Kuvan katoksessa olevan S-koristeen pituus on 720 mm ja leveys alareunassa 260 mm. Koriste on valmistettu 20 x 6 (mm) sileästä materiaalista.

Leveä ovikatos ja ovilippa parioven tai leveän oven päälle:

Leveä valkoinen ovikatos  Paris 1800 mitat:

 • Leveys 1800 mm
 • Syvyys 800 mm
 • Korkeus n. 300 mm
 • Kiinnityskohtien välinen etäisyys 1350 mm

Materiaali:

 • Runko ja kannakkeet on valmistettu tukevasta teräksestä
 • Pelti on sinkittyä peltiä

Pintakäsittely: Leveä ovilipa voidaan pelkästään maalata pulverimaalilla, mutta maalin alle voidaan tehdä myös kuumasinkitys antamaan parempaa korroosiosuojaa.

 • Pulverimaali (1510 eur)
 • Kuumasinkki + pulverimaali (1690 eur)

Leveä ovikatos ja ovilippa värivaihtoehdot: Perusväreinä meillä on musta, valkoinen ja harmaa. Muista väreistä tulee lisähinta 72 eur, silloin kun maalataan 1 kpl. Jos maalataan useampia katoksia kerralla johonkin muuhun väriin kuin nuo yllä mainitut, hinta lasketaan erikseen. Pyydä tarjous!

Ovilipan koristeina voi sivuissa olla isot S-koristeet kuten 1500 mm olevassa mallissakin. Myös muita takorautaosiamme voidaan käyttää leveiden ovikatosten kannakkeissa. Autamme tarvittaessa suunnittelussa. Ota yhteyttä!

Toimitusaika: n. 4 vk riippuen siitä, löytyykö takorautaosat meiltä suoraan varastosta sekä siitä, miten pintakäsittely tehdään.

Mittatilauskatokset:

Valmistamme ja suunnittelemme ovikatoksia sekä kaarevana että A-mallisena (harjakatto) myös täysin mittojen mukaan kuhunkin kohteeseen sopivaksi.