JAB matot – Yleistä

Jab -mattoja on saatavilla sekä vakiokokoisena että mittatilauksena. Rullasta leikattavat mittatilausmatot voidaan valmistaa jopa 4 metrin leveyteen, joissakin malleissa aina 5 metriin asti. Maton pituudelle ei ole rajoituksia.

Matto voidaan leikata suoraan rullasta seinästä seinään kokolattiamatoksi (wall-to-wall -matto) tai se voidaan viimeistellä lanka-, puuvilla-, nahka-, Alcantara- tai nupukkikantilla. Osa matoista on mahdollista valmistaa myös ilman näkyvää kanttausta.

Mattojen materiaalina on mm. viskoosi, villa, villa-sisal, sisal ja polyamidi. Väreinä löytyy valkoinen, beige kaikissa sävyissään, vihreä, punainen, sininen, keltainen ja monet muut trendikkäät värit.

Matot hinnoitellaan neliöhinnoin. Hinta vaihtelee materiaalin ja käytettävän kantin/reunaviimeistelyn mukaan. Annamme mielellämme tarjouksen matosta, ilmoita meille maton malli, koko ja haluttu kanttaus tai viimeistely, niin laskemme hinnan.

Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

JAB Anstoetz – maailmanlaajuisesti tunnettu saksalainen laadukkaiden mattojen valmistaja.

JAB Anstoetz -matot

JAB Anstoetz tunnetaan maailmalla laadukkaiden mattojen valmistajana. Mattovalikoima tarjoaa upeat korkealaatuiset irtomatot ja kokolattiamatot (wall-to-wall carpet). Mattoja on saatavilla sekä vakiokokoisena että mittatilauksena. JAB -matot voidaan valmistaa kaikissa mitoissa aina 4 metrin leveyteen asti, pituudelle ei ole rajoituksia. Useimmista malleista on mahdollista valmistaa myös pyöreä matto. Kaikki JAB:n matot valmistetaan laadukkaista ja tutkituista materiaaleista. Materiaaleina villa, sisal, viskoosi, puuvilla, villa/silkki, kookoskuitu, keinokuitu sekä villa/sisal-yhdistelmä. Värejä löytyy runsaasti hyvin edustettujen valkoisten ja beigen sävyjen lisäksi.

1) Kantattavat matot, rullasta leikattavat matot, kokolattiamatot, wall-to-wall -matot: 

Alla lueteltuna kaikki matot, jotka kuuluvat tähän ryhmään. Tummemmalla kirjoitetuista matoista löydät linkin suoraan tuotteisiin, joista on tarkempi esittely sivuillamme. Muista matoista annamme lisätietoja pyydettäessä, ota yhteyttä!

Allure, Amaze, Center, ChampChill, Clarity, Cool, Cosmic, Delight, Diva, Divine, Dot, Dune, Elm, Fame, Fidelity, Fine, Forward, Galaxy, Gobi, Heaven, Hero, Icon, Infinity, Jamaica, Jungle, Kalahari, Legend, Lodge, Mellow SD,  Moto, Moto Twist, Mountain, Nature, Nightfall, Nomad, Ocean SD, Pearl, Pebbles, Phantom, Poetry SD, Puna, Ray, Rips, Romance SD, Sands, Savanna, Sea, Shadow SD, Shore, Silence, Sky, Smart, Stone, Supreme, Twilight SD, Twinkle, Uno SD, Wind, Yak, Zoom, Feel, Touch

Viimeistely, kanttaus ja mitat: Matot toimitetaan joko suoraan rullasta leikattuna (leveys 4 m tai 5 m matosta riippuen), määrämittaan leikattuna ilman kanttia, kantattuna erillisillä kanteilla (puuvilla, nahka, Alcantara) tai joissakin mattomalleissa on mahdollista taittaa myös reunat maton alapuolelle. Näihin mattoihin on saavilla myös anti-slip, liukumisen estävä pohja.

Näistä matoista on mahdollista valmistaa myös pyöreä matto. Tällöin kanttauksena käytetään lankakanttia tai 1 cm Alcantara -kanttausta.

Valikoimassa on niin ylellisen pehmeät ja paksut matot kuin myös sileät ohuet matot, jotka mahtuvat hyvin aukeavan oven alle. Mattojen materiaaleina mm. villa, villa-sisal, sisal, viskoosi ja allergiaystävällinen polyamidi.

Toimitusaika: rullasta leikattavat n. 3-4 vk ja kantattavat matot n. 5-6 vk

2) Characters / Red Thread matot:

Akanthi, Art, Atrium, Autumleaf, Basket weave, Beach, Bellflower, Beneath, Bleached orange, Bloomy, Blossom, Bow, Bricks, Camouflage, Castle, Centro, Cluster, Constellation, Coral, Diamond, Dimension, Dissolve, Dissolving edge, Domino, Drop, Duke, Emerald tablet, Fleuron, Florence, Folk, For Tom + Loni, Frame, French garden, Frequency, Grain, Grandeur, Grid, Highland, Hockey, Hommage, Honeyflower, Jungle, Kilt, Lake, Layer, Long chess, Map, Marrakesh, Meadow, Medallion, Mesh, Moss, Movement, Net, Paisley, Pascal, Passage, Patan, Patina, Pavo, Pile, Pop, Red thread, Repeat, Rhomb, Ripples, Roc, Roseberry, Scale, Scrabble, Scratched, Shades, Shadow, Shift, Splash, Spring, Summertime, Surface, Tartan, Tiles, Tin, Tracks, Trail, Tree, Twist, Underwater, Uni, Venice, Vibrations, Vivid, Weave, Whirl, Willow, Wind, Zoe, Zoran

Characters / Red Thread -matot ovat tilattavissa standardikoossa 170 x 240 cm ja 200 x 300 cm sekä myös mittatilauksena muihin kokoihin.

Materiaalina on käytetty villaa ja villa/silkki-sekoitetta.

Toimitusaika: n. 6-8 vk

3) Patio -matto Indoor / Outdoor:

Patio, Patio duo

Patio -sarjan matot soveltuvat sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön eli esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle ja terassille. Patio -matoista löytyy useita standardikokoja, mutta ne voidaan valmistaa myös muihin mittoihin.

Toimitusaika: n. 10 vk

4) Lana Color -matot:

Feel, Mood, Pure, Spot, Fashion, Mix, Spot, Style

Nämä villamatot ovat saatavilla määrämittaisena (120×200, 170×240, 200×200, 200×250, 200×300, 250×250, 250×30, 250×350, 300×300, 300×400), mutta nämä Lana Color -matot ovat tilattavissa myös muihin mittoihin.

Toimitusaika: n. 6-7 vk.

5) Cosmo / Soft Mix:

Bob, Fluffy, Grace, Jackie

Soft Mix

Cosmo- ja Soft Mix -matoista on useita standardimittaisia mattoja ja ne voidaan valmistaa myös haluttuun mittaan.

Toimitusaika: n. 6-8 vk

6) Felt Affairs:

Connect L, Connect S, Cord, Crochet, Cross stitch, Edge, Fringe, Mesh, Stitch

Felt Affair -matot ovat saatavilla täydessä mitassa 180 cm eteenpäin.

Toimitusaika: n. 6 vk

7) Pure

Flow, Pure, Smart, View, Vision

Saatavilla mm. lankakantattuna.

Toimitusaika: 10-12 vk

8) Stardust

City lights, Decant, Matrix, Rainbow, Reflections, Screen, Stardust1, Stardust2, Trace, Twist, Unique

Toimitusaika: n. 6-8 vk

9) Secrets

Air, Lake, Storm, Wood

Toimitusaika: n. 6-8 vk

JAB Anstoetz matot

Voit tutustua JAB -mattoihin myös täällä JAB Anstoetz Flooring