Kaidepinna 2 sipulilla (tuote 6018)

21,10 

Mitat:

  • Pituus 1000 mm
  • Leveys 60 mm

Materiaali: Hitsattava teräs, pintakäsittelemätön

Paino: n. 1,41 kg

Tangossa on 2 sipulikoristetta ja niiden välissä kierre

Tuotekoodi: 6018

Tuotetta on saatavilla myös koossa 14×14, tuotekoodi 6018-026

Toimitusaika: n. 2-3 arkipäivää

Valmistusmaa: Italia

Tuotetunnus (SKU): 6018 Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Tyylikäs kaidepinna 2 sipulilla, jota myös kutsutaan koriksi. Kaidepinna on valmistettu hitsattavasta teräksestä.

Kaidepinna 2 sipulilla ja kierteellä

Tässä kaideosassa on 2 sipulia / koria, joita viimeistelee pantatanko itse sipulin molemmin puolin. Sipulikoristeiden välissä on kierre. Tangon materiaali on 12×12 sileää umpitankoa. Italialaista valmistusta.

Käyttökohteet

Yhdistele tätä 2 sipulista kaidepinnaa seuraavien osien kanssa:

Näitä kaideosia on mahdollista yhdistellä monellakin tapaa vaihdellen yksinkertaisempia osia koristeosin kanssa. Tämä kaidepinna sipuleilla soveltuu käytettäväksi kaiteeseen ulos ja sisälle ja esimerkiksi aitaan tai porttiin. Pintakäsittely voidaan tehdä joko tuotteen sisäkäyttöön tai ulkokäyttöön soveltuvaksi.

Autamme tarvittaessa suunnittelussa ja osien tarpeen laskennassa. Voimme myös valmistaa kokonaisuuden pintakäsitellyksi ja asennusvalmiiksi kokonaisuudeksi asti.

Voit lukea lisää blogeistamme:

Yleisesti ottaen kaikista takorauta- ja valurautaosista voi suunnitella ja valmistaa vaikka kuinka mielikuvituksellisia kokonaisuuksia. Kaikki osat soveltuvat hitsattavaksi ja kun tuote on hitsattu kasaan, voidaan asennusvalmis kokonaisuus pintakäsitellä joko pulverimaalaamalla (vaihtoehtoisesti märkämaalaamalla) tai siten, että se ensin kuumasinkitään ja sen jälkeen  hiekkapestään ja maalataan haluttuun väriin. Tuote voidaan myös sinkkimaalata ja pintamaalata. Pintakäsittely riippuu siitä, minkälaisissa olosuhteisa tuotetta on tarkoitus käyttää.

Kun tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön, riittää pelkkä maalaus. Ulkokäyttöön tulevissa tuotteissa taas toisinaan suosittelemme kuumasinkitystä. Yksinkertaisemmissa rakenteissa sinkkimaali + pintamaali voi olla myös hyvä vaihtoehto.

Takorautaosat & toimitus

Osia voi tilata helposti verkkokaupastamme tai sähköpostitse [email protected] Voimme lähettää lasku myös sähköpostitse.

Pienemmät määrät kannattaa tilata verkkokaupasta joko kuljetuksella perille asti tai noudettavaksi meidän varastoltamme. Suuremmille määrille tai jos tilaus sisältää esimerkiksi pidempiä 3 m tankoja, tarjoamme kuljetuksen erikseen.