Kattokruunu Willow

3 284,00 

Suuri 2-kerroksinen kattokruunu olohuoneeseen tai muuhun kodin päätilaan. Kattokruunu soveltuu myös hotelliin, ravintolaan sekä esimerkiksi tunnelmalliseen Lapin mökkiin tai muuhun vapaa-ajan asuntoon. Valaisimessa yhdistyvät perinteinen tyylikäs musta ja ylellisyyttä huokuva kullanväri. Pettämätön valinta tyylitietoiselle!

Huom! Tämä hulppea uutuus on saatavilla lokakuusta alkaen.

Tuotetunnus (SKU): QN-WILLOW18-CBK Osastot: ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Etsitkö näyttävää ja laadukasta kattokruunua, joka tekee vaikutuksen persoonallisuudellaan? Tämä suuri 2-kerroksinen kattokruunu on upea sisustuselementti sekä tehokas valonlähde suuriin tiloihin, kuten esimerkiksi saliin, olohuoneeseen tai muuhun oleskelutilaan. Tyylikäs kattokruunu myös esimerkiksi Lapin ravintoloihin ja hotelleihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Laajasti säädettävä ripustus tuo paljon mahdollisuuksia valaisimen käyttöön ja se soveltuukin erinomaisesti kaikkiin korkeisiin tiloihin. Tälle upealle 2-kerroksiselle kattokruunulle on lähes mahdotonta lyödä vertoja!

Suuri 2-kerroksinen kattokruunu tuotetiedot

Mitat:

  • Korkeus 875 mm
  • Halkaisija 914 mm

Ripustus: min. 636 mm – max. 3540 mm

Valonlähde: 18 x max 40W, E14 (ei kuulu toimitukseen)

Väri: musta, kulta

Materiaali: teräs, alumiini, hartsi

Olohuone – sisustus & valaistus

Olohuone on useimmille meistä paikka, jossa haluamme rentoutua täysin kiireisen päivän päätteeksi. Olohuonetta pidetäänkin usein yhtenä kodin päätiloista. Se on paikka, jossa saamme hengähtää rauhassa niin itseksemme kuin toisinaan myös jakaa ihania ja unohtumattomia hetkiä rakkaidemme seurassa. Näin ollen tämän korvaamattoman tilan valaistus on usein myös avainasemassa.

Tämä suuri 2-kerroksinen kattokruunu on ylellinen valinta kotimme tärkeimpään tilaan. Luksus kattokruunu, jossa yhdistyvät tyylikäs musta ja houkutteleva kullanväri. Willow kattokruunun mahtipontista ulkomuotoa tasapainottavat sen yksinkertaiset varjostimien etupuolella lepäävät valopolttimot. Lehtiä muistuttavat avonaiset lampunvarjostimet puolestaan tuovat tähän luksu valaisimeen maanläheisyyttä sitä kaipaavalle.

Design kattovalaisimet

Me olemme luksus kattokruunujen maahantuontiin erikoistunut sisustusverkkokauppa. Upeisiin luxury valaisimiimme pääset tutustumaan tästä. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä!