Musta A-mallinen ovikatos Positano

1 420,00 1 590,00 

A-mallinen ovikatos eri väreissä

Laadukas ja pitkäikäinen A-mallinen katos oven päälle isoilla S-koristeilla ja koristerenkailla. Sivukoristeisiin voit halutessasi ripustaa lyhdyn tai amppelin.

Mitat: Leveys 1500 mm, syvyys 800 mm, korkeus n. 330 mm, kiinnityskohtien väline etäisyys n. 1250 mm.

Tämä harjakattoinen Positano -ovikatos on saanut vaikutteensa Amalfin rannikolta Italiasta. Katos voidaan valmistaa joko pulverimaalattuna tai pintakäsittelynä voi olla kuumasinkitys + pulverimaali ja se voidaan maalata perusväreillämme eli mustaksi, valkoiseksi tai harmaaksi. Myös monet muut värit ovat mahdollisia, joten ovikatos voidaan maalata esimerkiksi rakennuksen muiden osien kuten katon tai peltiosien väriin.

Koska kaikki ovikatokset  ovat meidän omaa valmistustamme, myös pienet ja suuremmatkin muutokset ovat helposti toteutettavissa.

Jos tarvitset kuljetusta ovikatokselle, ota yhteyttä, etsimme edullisimman vaihtoehdon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

A-mallinen ovikatos ja ovilippa Positano 1500

Varastoimme Tampereen noutovarastossamme 1500 mm leveitä ovilippoja. Niitä on saatavilla erilaisin koristein ja ne ovat kuumasinkittyjä ja pulverimaalilla maalattuja. Varastoväreinä on musta, valkoinen ja harmaa.  Eri mallien  ja vären varastotilanne vaihtelee. Voit tiedustella kulloinkin heti varastosta löytyviä ovilippoja meiltä puhelimitse tai sähköpostitse.

Valmistamme nämä laadukkaat ja pitkäikäiset katokset Suomessa. Kaikki katokset ovat Portiikin omia malleja, joita voidaan muunnella tarpeen mukaan.

Ovikatos Positano tekniset tiedot:

Mitat:
 • Leveys 1500 mm
 • Syvyys 800 mm
 • Harjaosuuden korkeus n. 330 mm
 • Kiinnityskohtien välinen etäisyys n. 1250 mm.

Ovilippa on suunniteltu asennettavaksi n. 80 cm – 100 cm oven päälle.

Materiaali:
 • Runko, kannakkeet ja koristeet: teräs
 • Pelti: sinkitty pelti
Pintakäsittely:
 • Pulverimaali tai kuumasinkki + pulverimaali
 • Varastoväreinä musta, harmaa ja valkoinen pulverimaali. Muista väreistä lisähinta 62 eur maalattaessa kerralla 1 kpl. Voit pyytää isommista määristä tarjouksen erikseen.

Tuote voidaan ainoastaan pulverimaalata, mutta korroosionkestävyyden lisäämiseksi pulverimaalin alle voidaan tehdä myös kuumasinkitys + hiekkapesu.

Väri: Musta, valkoinen, harmaa. Muut värit määritellään erikseen.

Kiinnitys:

Katoksessa on hyvin tukeva kiinnitys kannakkeista molemmin puolin kolmella ruuvilla.

Toimitusaika:

Useita malleja ja värejä löytyy heti varastosta. Mikäli ovikatos valmistetaan erikseen, toimitusaika n. 4 vk.

Harjakattoinen ovikatos

Koristeena harjakattoisen katoksen sivuissa  kuvan mallissa on iso S-koriste ja ovilipan etureunassa on ympyräkoristeet. S-koristeen koukkuun voi ripustaa lyhdyn tai kukka-amppelin aina vuodenajan mukaan. Koristeet on mahdollista vaihtaa myös muihin koristeisiin. Tutustu koko koristeosavalikoimaan täällä  Koristeosat.  Katoksessa olevan S-koristeen pituus on 720 mm ja leveys leveämmässä päässä on 260 mm. Koriste on sileää 20 x 6 (mm) materiaalia.

Jos haluat koristeellisemman A-mallisen katoksen sisääntuloon oven päälle, niin katokseen voidaan lisätä koko matkalle pyöreät koristeet.

Leveä ovikatos ja ovilippa parioven tai leveän oven päälle

Valmistamme myös leveät A-malliset katokset oven päälle.

Ovikatos  Positano 1800 tekniset tiedot:

Mitat:
 • Leveys 1800 mm
 • Syvyys 850 mm
 • Korkeus n. 300 mm
 • Kiinnityskohtien välinen etäisyys 1350 mm
Materiaali:
 • Runko, koristeet ja  kannakkeet: teräs
 • Pelti: sinkitty pelti
Pintakäsittely:
 • Pulverimaali
 • Kuumasinkki + pulverimaali

Leveä ovikatos ja ovilippa värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, harmaa. Muista väreistä tulee lisähinta 72 eur, silloin kun maalataan erikseen 1 kpl. Isommista määristä annamme tarjouksen erikseen.

Ovilipan koristeina sivuissa on isot S-koristeet ja etureunassa keskellä ympyräkoristeet kuten kapeammassakin mallissa. Muutokset koristeisiin ja materiaaleihin ovat mahdollisia aivan kuten 1500 mm leveässä ovikatoksessakin.

Toimitusaika: n. 4 vk

Mittatilauskatokset:

Pitkäikäinen ja laadukas harjakattoinen katos oven päälle on mahdollista tilata myös täysin mittatilauksena kulloisenkin kohteen mittojen mukaan valmistettuna. Leveyden, syvyyden ja korkeuden lisäksi on koristeosat valittavissa vapaasti laajasta takorautaosien valikoimasta.