Musta kaareva ovikatos Amalfi

1 390,00 1 570,00 

Laadukas ja pitkäikäinen ovikatos suojaamaan ovea ja rappua. Kuvan katos on väriltään mattamusta. Muut värit kuten valkoinen, kiiltävä musta tai harmaa sekä mattaharmaa ovat myös mahdollisia perushintaan. Erikoisvärit lisähintaan.

Mitat:

  • Leveys 1500 mm
  • Syvyys 800 mm
  • Kaarevan osan korkeus n. 330 mm
  • Kiinnityskohtien välinen etäisyys n. 1250 mm.

Katos voidaan valmistaa myös mittatilauksena.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Mattamusta kaareva ovikatos Amalfi

Amalfi ovikatoksessa on eteläeurooppalaista twistiä koristeellisine kannakkeineen. Kannakeosat ovat taottua umpirautaa ja kummallakin puolen kannakkeessa on iso S-koriste. Koristeen yläreunassa olevaan koukkuun voi ripustaa talvella kynttilälyhdyn tai kesällä vaikkapa kukka-amppelin.

Mitat

Katos voidan valmistaa myös muulla leveydellä ja syvyydellä kuin tämä standardimallimme. Tämän 1500 mm leveän katoksen lisäksi olemme valmistaneet paljon katoksia leveydessä 1800 mm, jolloin katos sopii esimerkiksi vanhojen talojen pariovien päälle.

Katoksen suunnitelussa otamme huomioon talon muut rakenteet ja se voidaan valmistaa myös ktoksen sivuille tulevilla vesikouruilla. Näin saadaan vesi kulkeutumaan ulos katoksen etukulmista.

Väri

Periaatteessa kaikki värit ovat mahdollisia, erikoisemmat värit lisähintaan. Perusväreinä meillä on valkoinen, tummanharmaa, keskiharmaa ja musta. Eri väreistä on myös saatavilla eri kiiltoasteita kiiltävästä mattaan.

Varastomallit ja toimitusaika

Useat ovikatokset ovat sovittaessa noudettavissa meidän varastolta. Voit tiedustella erikseen mitä malleja ja värejä kulloinkin on saatavilla ilman toimitusaikaa. Mikäli katos valmistetaan tilauksesta, toimitusaika on 3 vk – 2 kk.

Kuljetus

Mikäli et pääse itse noutamaan katosta, voimme pyytää puolestasi kuljetustarjouksia ja etsiä edullisimman vaihtoehdon. Toimitamme siis katoksia kaikkialle Suomeen.