Korkealaatuiset JAB Soho -matot -rentoa elämää luonnonmukaisuuden ympäröimänä

Aito villa on puhdasta luontoa parhaimmillaan ja ykkösvalinta hienostuneeseen elämäntyyliin, matot voivat näytellä tärkeää roolia myös ulkotiloissa

Villamatto – Aito lampaanvilla on erityisen kestävällä tavalla puhdas luonnontuote, kasvaahan se luonnollisessa prosessissa ja uusiutuu säännöllisesti itsestään. Ilman ainesosat, pöly ja muut pienhiukkaset voivat aiheuttaa allergiaa. Villa suodattaa niitä ja tarjoaa näin terveyttä edistävää myötävaikutusta ilman puhtaanapitoon. Toisin kuin synteettiset materiaalit, villa ei syty herkästi palamaan. Tästä syystä se on arvostettu ja rauhoittavasti vaikuttava tekijä kodin turvallisuutta mietittäessä. Kuten iho ja hiukset, myös villa sisältää luonnollisia aminohappoja ja toisin kuin keinotekoiset materiaalit se on sataprosenttisesti biohajoavaa. Villan kestävä pintarakenne tarjoaa luonnollisen suojan nesteiden ja lian läpipääsyä vastaan. Korkealaatuiset uudesta villasta valmistetut matot ovat helppohoitoisia, ne tarvitsevat vain säännöllisen imuroinnin ja säilyttävät näin luonnollisen, kauniin ulkonäkönsä pitkään.

Villan ominaisuuksiin kuuluu myös luonnostaan ilmenevä elastisuus, joka takaa että matto säilyttää muotonsa eliniän huolimatta kokemastaan kuormituksesta. He jotka rakastavat rauhaa ja hiljaisuutta, rakastavat villaa jalkojensa alla. Se suodattaa yli kymmenkertaisesti enemmän ääntä kuin kovista materiaaleista valmistettu lattiapinta. Villalla on suuri lämpötilan ja ilmankosteuden tasaamiskyky, joten se on hyödyksi huoneen ilmanlaadulle, mutta auttaa myös miellyttävien pintojen luomisessa. Villamatot luovat pehmeän, turvallisen ja viihtyisän alustan asumiselle, leikeille ja kaikelle tekemiselle mikä tekee jokapäiväisestä elämästä ihanaa ja elämisen arvoista.

Cosmic – olemme kaikki tähdistä tehtyjä. Silkkisen kimmeltävä villamatto onnellisten tähtien alle, sen aura säteilee klassista eleganssia. Tämän kauneuden voisi luulla pudonneen maahan taivaista meitä sulostuttamaan. Jokainen putoaminen otetaan hellästi vastaan miellyttävän pehmeällä ja helppohoitoisella lankapinnalla.

Nomad – matka on palkintomme. Tämä villasta ja sisalista valmistettu matto on kuin kirjava koru, jonka aura huokuu itämaista kosmopoliittisuutta. Vaikka veri vetäisi kulkemaan kauemmaksi, tällä keitaalla ihmiset haluavat viipyä.

Lodge – kirjoittaudu sisään hyvään. Lodge – villamatto loihtii kalanruotokuviosta kauneimman lattiapinnan tyylikkäisiin mökkeihin ja maalaistaloihin. Luonnollista kudontaa luonnollisesta sisalista. Istu paikallesi, tarjoamme sinulle elämäsi kauneimmat tunnit.

Zoom – tule lähemmäksi ja nauti kauneudesta. Yksitoikkoisuuden välttämiseen oiva valinta on tämä hienostunut, mutta erittäin jännittävä maton kaksisävyinen versio. Pehmeä sekoitus villaa ja sisalia on elämys kaikille aisteille.

Dot – hyvä pointti. Tehdään selväksi heti alkuun, tässä tuftatussa klassikossa on kaikki mitä matto tarvitsee tarjotakseen luonnollisen alustan mitä moderneimmalle hyvänmielen ilmapiirille. Järeä silmukkarakenne on kerrassaan ylevä ja antaa jokapäiväiseen elämään erityistä järjestelmällisyyttä.

Mountain – näe maailma huipulta. Ylhäältä katsottuna leviää silmien eteen helmifiligraanikuvioinen maisema. Valikoitu villalaatu hillityillä jakkilankaosioilla lähes kutsuu istumaan alas ja perustamaan leirin. Kuinka paljon huipulle on vielä matkaa? Sillä ei ole merkitystä jos jokainen välilasku on näin miellyttävästi suunniteltu.

Cool – rento on uusi viileä. Kaikki siistikö latteaa ja pinnallista? Tämä tyylikäs villamatto on tarkoituksella suunniteltu tasaiseksi ja on kaikessa rennossa huolettomuudessaan vaikuttavan kulutuksenkestävä. Täydellinen alusta trendikkääseen elämään.

Nature – kaikki hyvät asiat ovat aitoja. Sukupolvesta toiseen ihmiset jotka ovat pitäneet arvossa aitoutta ja luonnonmukaista elämäntapaa ovat arvostaneet aitojen sisalmattojen laatua. Kaikessa jykevyydessään ja perinteikkään elegantissa seesteisyydessään Nature on rakastettava elämänkumppani.

Shore – anna tuulenhenkäys sielullesi. He jotka rakastavat söpöyttä ja pehmeyttä ihastuvat Shoreen. Hienoimmasta uudesta villasta tehty filigraanikuvioinen rakenne levittää heti hyväntuulista lomatunnelmaa. Ota kengät pois, vedä syvään henkeä ja anna sielusi hengittää.

Sand ja Stone – kestävä kuin kivi. Sisällä tai ulkona, kuivuudessa, kosteudessa tai kuumuudessa, mikään säätila ei vaikuta kiveen. Ulkotilamatto Stone osoittaa erityisen kestävyytensä ja pysyy vaikuttavassa muodossaan kauan epäsuotuisistakin olosuhteista huolimatta.

Sea – anna meren vapauttaa itsesi. Meren katseluun voi käyttää koko päivän kyllästymättä. Samaan tapaan syvä ja monikerroksinen, graafisen pelkistetty silmukkarakenne miellyttää silmää. Pintaan ilmestyy uusia vivahteita. Yhtä kaunis ja mystinen kuin kaipuu merelle.

Näitä mattoja on saatavissa myös kokolattiamattoina. Kokolattiamaton elegantti tyyli huokuu korkealuokkaista mukavuutta ja luo modernia tunnelmaa. Se sopii allergioista kärsiville sitomalla huoneilmassa leijuvia karvoja, pölyä ja muita allergeeneja vieläpä tehokkaammin kuin pienempi matto ja vähentää näin huoneen hienojakoista hiukkaskuormaa. Kokolattiamatto tuo vaihtelevuutta vuorovaikutuksessa muiden lattiapintojen kanssa ja luo mukavaa tuntua huonetilaan. Se edistää hyvinvointia elastisella pehmeällä pinnallaan joka estää liukastumisia ja jolla on positiivinen vaikutus huoneen ilmanlaatuun.

Kokolattiamatto on yksilöllinen, sen saa haluamansa kokoisena ja se korostaa uudella tavalla parkettia, laminaattia tai kuviollista lattiapintaa. Sen valinnassa voi käyttää luovuutta; valinnanvara väreissä, muodoissa, materiaaleissa ja rakenteessa antaa laajan liikkumavaran suunnittelulle ja ideoille. Kokolattiamatto tuo myös levollisuutta vaimentamalla melua ja kaikuvia ääniä luoden näin rauhallisen työskentelyilmapiirin. Luotettava valinta; innovatiiviset kuidut ovat erityisen lujia, kulutuksenkestäviä ja helppohoitoisia.

~ Olen vierailevana kirjoittajana Portiikin sisustusblogissa työkokeiluni ajan. – Niina ~

Similar Posts