Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

6 047,00 

Tämä upea kuumailmapallovalaisin on valmistettu 1800-luvun mallin mukaan. Hauska ja persoonallinen valaisin voidaan valmistaa myös eri värisenä. Näyttävä designvalaisin vangitsee taatusti jokaisen katseen ja luo täysin ainutlaatuisen tunnelman kotiin.

Huomioithan, että tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan (väri yms.).

Tuotetunnus (SKU): W101 Osastot: , ,
Tarvitsetko apua ostamiseen? Ota yhteyttä! +358 40 502 2331
[email protected]

Kuvaus

Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin.

Kuumailmapallovalaisin tuotetiedot

Mitat:
  • Halkaisija 70 cm
  • Korkeus 140 cm

Valaisimesta löytyy myös pienempiä malleja, kysy lisää!

Valonlähde: 6 x max 40 W, kanta E14

Väri: Valaisimen väri voidaan valita vapaasti. Erilaiset väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Tutustu värivaihtoehtoihin ylläolevista kuvista.

Materiaali: Metalli, maalattu ja patinoitu

Valmistus: Tuote on valmistettu käsityönä Italiassa. Valaisimen valmistus käsityönä ja tilauksesta mahdollistaa myös pienien muutosten tekemisen valaisimeen.

Tilaustuote: Toimitusaika on 6-8 vk. Tämä kattokruunu valmistetaan aina tilauksesta, joten toimitusaika vahvistetaan tilattaessa. Tuote voidaan toimittaa tarvittaessa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Paino: 18 kg

Valmistaja: Lucienne Monique

Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

Näyttävä designvalaisin, joka vangitsee taatusti jokaisen katseen. Tämä ihastuttava ja ylellinen kattovalaisin luo sekä persoonallisen sisustuksen että ainutlaatuisen tunnelman kotiisi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.